Mama-me-time massage

Als moeder van 2 jonge kinderen, weet ik hoe ontzettend leuk, maar ook veeleisend het moederschap kan zijn.

De opvoeding, een baan en ook nog een leuk leven met je partner erop nahouden, dat zijn veel ballen die je in de lucht moeten houden.

 

De perfecte moeder
Onlangs kreeg ik van een mama die ik een zwangerschapsmassage gaf het boek ‘Perfecte moeders bestaan niet’ te leen. Dit was een enorme eyeopener voor mij. Veel herkenbare verhalen van moeders die hun ervaringen deelden over hoe het leven met jonge kinderen, vaak in combinatie met een drukke baan en het huishouden kan zijn. Een prachtige, intensieve en soms ook zware levensfase. Moeders zijn vaak geneigd zichzelf eindeloos weg te cijferen in deze veeleisende periode.

 

Juiste balans

De belangrijkste boodschap uit het boek voor mij is dat je leert kijken naar de balans. Wat geeft jou als moeder energie en wat kost jou energie? Nadat ik dat inzag, heb ik deze afweging voor mezelf gemaakt en ben ik in mijn agenda meer ruimte gaan maken voor dingen die mij energie geven. Bijvoorbeeld eens per maand uit eten met mijn man en de kinderen uit logeren brengen, maar ook met enige regelmaat zelf een massage krijgen. Heerlijk, echt een moment van ontspanning en een cadeau aan mezelf!

 

Hoe is dat voor jou?

Heb je ook kleine kinderen, herken je je hierin? Heb je regelmatig een gehaast gevoel, blijf je ook de hele dag onrustig en het idee houden dat je achter de feiten aanloopt? Wordt het lijstje alleen maar langer: wassen, opruimen, appjes beantwoorden, je sociale netwerk onderhouden, boodschappen doen en ga zo maar door....Dan is het wellicht een goed moment voor een ontspannende massage!

 

Ontspanning

Ik hoorde meerdere malen van dames, die eens per maand een zwangerschapsmassage kregen, dat ze het zo jammer vinden dat dit ontspanningsmoment na de bevalling wegvalt. En zo is de Mama-me-time-massage ontstaan. Want juist in de kraamtijd en de tijd erna, waarin kinderen in elke fase weer andere dingen van jou als moeder vragen, is het fijn om een moment van ontspanning te hebben. Even niks moeten, niemand die iets van je verlangt en nieuwe energie opdoen. Waarom is het zo belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen? Een ontspannen mama is een blije mama en een blije mama is een fijne mama voor haar kindje(s).

 

Twijfel je nog? 

Ik kom met mijn massagetafel de massage bij je thuis geven, ook ’s avonds als de kinderen slapen, zo heb je dus geen oppas nodig. Een massage duurt 45 minuten en kost €57.50 Heb je interesse in de Mama-me-time-massage? Meld je dan aan of stuur mij een bericht via het contactformulier.