Recensies:

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen

Reacties

Amber
een jaar geleden

Inmiddels ruim 40 weken zwanger en redelijk zenuwachtig voor de bevalling. Tijdens de massage kon ik even helemaal tot rust komen en heb ik eindelijk weer een nacht goed door geslapen. Zeker een aanrader om lekker te ontspannen!

Angelica
3 jaar geleden

Vandeweek voor het eerst een zwangerschap massage gekregen.
Wat was dit heerlijk. Ik had last van mijn onderrug en bekken. En nu een heel stuk minder. De kleine was vrolijk aan het schoppen tijdens de massage, dus die vond het ook lekker.
Sanne legde alles uit en nam echt de tijd voor me. Als de baby er straks is maken we een afspraak voor de babymassage waar sanne veel goeds oververtelde. Echte aanrader

Marieke Lindenschot
4 jaar geleden

Sanne is inmiddels meerdere keren hier geweest. Voor een zwangerschapsmassage en de Babymassage cursus. Heerlijk dat ze aan huis komt en echt de tijd neemt. De massage was heerlijk ontspannend en de Babymassage erg leerzaam. Leuk om te merken hoe ze geduldig is en ruimte geeft voor de behoeften van onze baby en peuter. Ook nam ze de tijd om mijn vriend de technieken te leren nadat ik ze al had gedaan. Top!

Ingeborg van Kuijk
7 jaar geleden

Wij hebben deelgenomen aan de workshop van 3x 1,5 uur. We hebben veel verschillende technieken geleerd. Sanne is zeer geduldig en bekwaam. Ik vond het heel prettig dat er voldoende tijd was om rekening te houden met de behoefte van mijn dochter op dat moment. Hierdoor was het een zeer ontspannen en leerzame ervaring. Echt een fijn moment met je kind.

Julia van de Voort
7 jaar geleden

Wij zijn sinds enkele maanden bezig met iui behandelingen. Dit heeft elke maand grote impact op je. Sinds 2 maanden maak ik gebruik van de ontspanningsmassage die Sanne geeft. De avond voor de behandeling komt Sanne bij mij langs. Dit is echt heel fijn dat ze bij mij aan huis komt. De massage zorgt er voor dat je hele lichaam relaxt aan voelt en in de nacht val ik heerlijk in slaap. De volgende dag ga je ontspannen de behandeling in.

Lisette Pols
7 jaar geleden

Vandaag heb ik mijn dochtertje van 10 weken een babymassage gegeven onder begeleiding van Sanne. De massage werd bij mij thuis gegeven. Ideaal dan hoef je niet met je kleintje het huis uit. Alle benodigdheden worden door Sanne meegenomen. Sanne zit naast je met een babypop zodat je gelijk kunt kijken hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren. Ideaal! De uitleg wordt op een rustige en prettige manier gegeven. Daarbij wordt goed gekeken naar wat de baby prettig vindt. Mijn dochtertje leek het fijn te vinden en lag er heel tevreden bij. Na de behandeling is ze heerlijk gaan slapen! Een aanrader!

Iris
7 jaar geleden

Wij zijn bezig met een ivf/ cryo behandeling. Dit is toch een zwaar traject, er gaat best veel door je heen in deze periode. De avond voor de terugplaatsing heb ik bij
Sanne een wens om mama te worden massage gehad.
Dit was echt heel fijn, even een moment van rust en ontspannen!! Fijn om even mijn verhaal kwijt te kunnen bij iemand die hetzelfde heeft meegemaakt en me begrijpt. Daarnaast ook prettig om mijn lichaam te laten ontspannen, waardoor ik goed kon slapen na de massage. Zo kon ik meer dan voorheen ontspannen aan de poging beginnen.
De massage was super!!

Sairah
7 jaar geleden

Yana heeft heerlijk genoten van de massage die Sanne mij leerde. Het was voor ons beide een leuke ervaring. Een echte mama dochter momentje. Yana genoot er zichtbaar van, ga haar zeker nog vaker thuis masseren. Sanne legt alles op een rustige fijne manier uit en kijkt goed naar de behoefte van de baby. Na de massage is Yana ook heerlijk ontspannen in slaap gevallen. Vind de workshop baby massage een goede aanrader voor moeder en kind, maar ook een erg origineel (kraam)cadeau...

Marjolein
8 jaar geleden

Sanne heeft me op een hele fijne manier geleerd om onze baby Vincent te masseren. Ze is erg prettig in de omgang, geeft duidelijke uitleg en is heel lief voor de baby. Ik wou dat ik dit bij ons eerste kindje al had geleerd. Zij was vrij onrustig en dit had zeker kunnen helpen. Vincent is daarentegen al de ontspannenheid zelve maar toch was het heel fijn om massage te leren zodat ik nu regelmatig fijne quality time met hem door kan brengen met echt contact. Aanrader!

Danielle Brouwer
8 jaar geleden

Ik vond het erg leuk om door middel van babymassage eens op een andere manier contact te hebben met mijn zoontje. Hij lag er ook heerlijk ontspannen bij. Sanne geeft duidelijke uitleg. Wat ik zeker een pluspunt vond, is dat ik geleerd heb hoe ik door een buikmassage te geven, zijn krampjes kan verminderen. Bedankt!

Reactie plaatsen